Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 7/2019

15. 2. 2019 · Ondřej Těšínský
Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

A Star Is Born soundtrack coverX Ambassadors - BOOM
Nový singl americké rockové kapely, který postavila na verši „My feet go boom boom boom, boom boom boom…” a přímočarém beatu, který do země zadupává osobní démony a toxické vztahy. A protože se klávesista Casey narodil s pouhými 10 % zraku, cover singlu je napsán Braillovým písmem, aby ho mohli slepí vnímat i vizuálně. Důrazná pecka!

 

Aurora - Animal coverDermot Kennedy - Power Over Me
Irský písničkář Dermot Kennedy, který byl zahrnutý v renomovaném seznamu BBC Sound Of 2019, vydává singl Power Over Me. „Za celou skladbou stojí jedno vnuknutí, které se v textu opakuje: máš nade mnou moc. Power Over Me je o pocitu, kdy jste někým bezmezně očarovaný,“ přibližuje singl Kennedy v oficiální tiskovce. 

 

Ariana Grande - 7 rings coverMabel - Don’t Call Me Up
Dvaadvacetiletá britská zpěvačka Mabel nominovaná na Objev roku Brit Awards vydává singl Don’t Call Me Up. Na songu se producentsky podílel renomovaný Steve Mac, který v minulosti spolupracoval například s Edem Sheeranem nebo Years & Years, a Kamille Purcell, která má na svědomí tvorbu Little Mix nebo Clean Bandit. Hudebně singl mísí pop s R&B. 

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverDomi - Let Me Follow
Za projektem Domi se skrývá Dominika Hašková, dcera známého brankáře. Před 9 lety na sebe uozornila v soutěži Česko – Slovensko hledá talent, ale dnes 25letá Dominika Žije ve Velké Británii, studuje konzervatoř Leeds College of Music a naplno se věnuje hudební dráze zpěvačky. Tohle je její debutový singl. Překvapivě dobré!

 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverMarco - Waiting
Zpěvák aktuální sestavy kapely Supporrt Lesbiens Dušan Marko, alias Marco, vydává svůj sólový singl, který bude letos na jaře následovat album Giving Me Life. "Nejsem bezhlavý romantik, na albu jsou pomalé i rychlé songy, některé mixnuté jazzem, jiné zase rockem,“ říká Marco v oficiální tiskovce.

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno