Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 6/2019

7. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

Tento týden tady máme samé holky.

Další singl ze soundtracku Zrodila se hvězda vydává Lady Gaga, divoký singl v norských lesích složila Aurora, šperky a luxusem se chlubí Ariana Grande, Billie Eilish v novince pohřbívá kamaráda, zatímco Sigrid vůbec není do pláče.

Která se ti líbí nejvíc?

Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

A Star Is Born soundtrack coverLady Gaga - Always Remember Us This Way
Po hitu Shallow vychází ze soundtracku k filmu Zrodila se hvězda další singl Always Remember Us This Way. Ten zpívá opět Lady Gaga, tentokrát bez svého filmového partnera Bradleyho Coopera. Americké romantické drama kombinované s muzikálem je už třetí remake stejnojmenného filmu z roku 1937 a potvrzuje pravidlo, že staré věci v novém blyštivém obalu většinou skvěle fungují. O hudbě z toho filmu určitě také uslyšíme na nedělním předávání amerických hudebních cen Grammy. 

Aurora - Animal coverAurora - Animal
Norská indie popová zpěvačka Aurora vydává singl Animal. Song o přírodě, lásce, touze a ztrátě. Nedávno zazněl naživo i v pražském Foru Karlín.
Tahle laňka z bergenských lesů má něco do sebe :)

 

 

Ariana Grande - 7 rings coverAriana Grande - 7 rings
Druhý singl z pátého studiového alba Thank U, next americké zpěvačky Ariany Grande, ve kterém se chlubí penězi, domy, diamanty a dalším luxusem, který během své kariéry nashromáždila. Název odkazuje k prstenům, které si Ariana a dalších šest přátel společně koupili v New Yorku. Když jí to baví... :)

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverBillie Eilish - Bury a friend
Americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish vydává singl Bury a friend, který pochází z připravovaného alba When We Fall Asleep, Where Do We Go? které vyjde 29. března. Zajímavá alternativní záležitost.

 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverSigrid - Don't Feel Like Crying 
Norská popová hvězda Sigrid vydává nový singl Don’t Feel Like Crying, který předznamenává její debutové album Don’t Feel Like Crying, které vyjde 8. března. Oficiální tiskovka říká: "Energické skladby 22leté zpěvačky jsou neočekávatelnými a nebojácnými hudebními kolážemi, které vykřikují slova podpory tolik fascinující lidské odolnosti." Nám to spíš přijde jako normální popík :)

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno