Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 5/2019

1. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

Uprostřed zimy přichází první záchvěvy léta. 

Nové singly vydává španělský zpěvák Alvaro Soler, Portorikánec Luis Fonsi i Jamajčan Sean Paul.

Vyvažují to vyloženě zimní novinky od německých Junge Junge a slovenské finalistky SuperStar Karmen Pál-Baláž

Čti a rovnou poslouchej!

Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Alvaro Soler Loca single coverAlvaro Soler - Loca
Na letošní sezónu připravil autor velkých hitů posledních tří let - Sofia, Animal a La Cintura - pomalejší song plný trumpet Loca. Alvaro Soler strávil dětství v Barceloně, odkud se v deseti letech přestěhoval do Tokia. Kulturní šok se mu postupem času změnil v bezednou studnici inspirace. Chodil do německé školy a ovládá šest jazyků. Hudebně se neomezuje na jeden styl – skládá pop, hip hop a je otevřený i orchestrálnímu zvuku.

Luis Fonsi - Sola
Portorický zpěvák a autor legendárního Despacita Luis Fonsi vydává singl Sola a zároveň nové album. Vida je už jeho desátá deska. Na albu se nachází obě verze Despacita, hit Échame la Culpa s Demi Lovato, Calypso nebo Imposible. Sola je opět pomalejší latino kousek. 

 

Sean Paul feat. Stefflon Don - Shot & Wine
O třetí závan letního tepla, paprsek slunce a šplouchnutí moře v dnešní přehlídce se postarala dancehallová legenda z Jamajky Sean Paul, který na novém singlu Shot & Wine spojil síly s britskou rapperkou Stefflon Don. Singl následuje úspěch Seanových předchozích singlů Mad Love a Naked Truth.

 

Junge Junge feat. Jamie Hartman - Wicked Hearts
Studený vítr a osamělá srdce jak zimní planina přináší nový singl Wicked Hearts německé dvojice producentů Junge Junge. Tech-housové DJské duo složené z Rochuse Grollea and Michaela Noacka je v posledních měsících nejsledovanějším nováčkem na poli německé taneční hudby. V hitparádách bodovaly singly Run Run Run, Beautiful Girl nebo Catch22. 

 

Karmen Pál-Baláž - Anjel
Finalistka SuperStar 2018 Karmen Pál-Baláž (skončila na třetím místě) po úspěchu v soutěži nejprve začala zpívat místo Kataríny Knechtové v obnovené skupině Peha (což stále trvá) a teď vydává i svůj první sólový singl. Text napsala Adriana Pusztová, hudbu slovenský zpěvák Adam Ďurica. Něžný zimní klip se točil v Bedřichově v Jizerských horách.

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno