Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 12/2019: Emeli Sandé, Jonas Brothers, Sean Paul a další

22. 3. 2019 · Ondřej Těšínský
Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

A Star Is Born soundtrack coverEmeli Sandé - Sparrow
Skotská RnB zpěvačka Emeli Sandé vydává dlouho očekávaný nový singl Sparrow, který vypráví o naději a odvaze. Sandé skladbu napsala bez pomoci producentů nebo dalších interpretů. Jednoho dne si sedla do studia a napsala první verš doprovázený melodií, které jí hlavou běžely již několik let. „Dnes už je těžké najít ve světě poezii. Schází mi romantika. Chci do něj jen vdechnout trochu lidskosti,” říká.

Aurora - Animal coverJonas Brothers - Sucker
Americká pop-rocková kapela Jonas Brothers hlásí prostřednictvím singlu Sucker reunion, o kterém se mnoho let jen spekulovalo. Jedná se o první společný hudební počin po šesti letech, během kterých se každý z bratrů věnoval sólové dráze. Produkce se ujal Ryan Tedder společně s Frankem Dukesem. 

 

Ariana Grande - 7 rings coverBenny Blanco - I Can’t Get Enough (feat. Selena Gomez, J Balvin, Tainy)
Textař, muzikant a producent Benny Blanco vydává společně se zpěvačkou Selenou Gomez, kolumbijským reggaetonovým zpěvákem J Balvinem a portorickým reggaetonovým producentem Tainym singl I Can’t Get Enough. 
 

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverSean Paul, J Balvin – Contra La Pared
Hitmaker Sean Paul společně s latinskoamerickou superstar J Balvinem vydává singl Contra La Pared, který v překladu znamená “Proti zdi”.

 

 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverVerona - Planeta
Česká skupina Verona, kterou tvoří hudebník a skladatel Petr Fider a zpěvačka Veronika Stýblová, představuje nový singl s názvem Planeta. Na nové písničce kapela pracovala přes dva měsíce a o její text se postaral písničkář Xindl X. 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno