Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 11/2019: Marshmello, Juice WRLD, Mike Posner a další

14. 3. 2019 · Ondřej Těšínský
Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

A Star Is Born soundtrack coverJuice WRLD - Fast 
Devatenáctiletý americký rapper, zpěvák a skladatel Juice WRLD vydává singl Fast, který pochází z druhého studiového alba Death Race For Love, které vyšlo 8. března letošního roku. Juice WRLD do hip hopu přimíchává emo-rock a další žánry...

 

Aurora - Animal coverMarshmello feat. CHVRCHES - Here With Me
Americký DJ a producent Marschmello, který vydává s různými světovými zpěváky hity jak na běžícím páse, se opět hlásí. Tentokrát nahrál song se zpěvačkou britské indie popové skupiny CHVRCHES Lauren Mayberry. Klasický současný rádiový pop se zajímavým vokálem... :)


 

Ariana Grande - 7 rings coverNico Santos - Unforgettable 
Německo-španělský zpěvák a skladatel Nico Santos vydává singl Unforgettable. Ten pochází z alba Streets Of Gold (Unforgettable Edition), které je opětovným vydáním úspěšného debutového alba Streets Of Gold. Nová verze je doplněná o tři bonusové skladby, které se nestihly do prvotní verze alba dotáhnout k dokonalosti. Deska vychází15. března.
 

Billie Eilish - Bury A Friend coverMartin Jensen & James Arthur - Nobody
Populární DJ a producent Martin Jensen spojil v novém singlu Nobody síly s britským zpěvákem Jamesem Arthurem. Ve skladbě se prolíná taneční hudba s popem a akustickými kytarami.

 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverMike Posner - Move On
Americký zpěvák, textař, básník a hudební producent Mike Posner vydává singl Move On, který pochází z aktuálního třetího alba A Real Good Kid. Po vydání videa k singlu Move On Mike oznámil, že se v březnu vydá na devítiměsíční pěší trek napříč Amerikou.

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno