Youradio

Menu

P!nk dostane speciální cenu a chystá desku!

8. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

HUDEBNÍ ZPRÁVY TÝDNE 6/2019

Ariana Grande zrušila účast na Grammy

Rapperu 21 Savagovi hrozí vyhoštění z USA

Ozzy Osbourne je v nemocnici

P!nk dostane speciální cenu a chystá desku

Čti více!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ariana GrandeAriana Grande zrušila účast na letošních cenách Grammy
Popová princezna Ariana Grande nevystoupí na letošním udělování cen Grammy, jelikož se nepohodla s pořadateli akce. Podle zdrojů v amerických médiích chtěla Ariana zazpívat svůj nový singl 7 Rings - to se ovšem nelíbilo pořadatelům, kteří nejprve usilovali o kompromis, ale zpěvačku nepřesvědčili. Ariana tedy na letošní slavnostní akci nedorazí.

 

Rapperu 21 Savagovi hrozí vyhoštění ze Spojených států
Mladý rapper byl zatčen imigrační policií ve Spojených státech kvůli podezření, že údajně porušil podmínky svého víza. 21 Savage, celým jménem Shayaa Bin Abraham-Joseph, se do Spojených států poprvé přestěhoval v roce 2005, ale na britský pas. Podle policistů tedy rapper neměl legální oprávnění k pobytu ve Spojených státech a nyní mu hrozí vyhoštění ze země. 21 Savage a jeho tým tvrdí, že je nevinný. Mladého umělce se zastala řada důležitých tváří v hudebním průmyslu, například Jay-Z.

Ozzy OsbourneOzzy Osbourne je v nemocnici kvůli chřipce
Britský rocker Ozzy Osbourne je v nemocnici. Podle doktorů jde o infekci spojenou s chřipkou, kterou rocková legenda v nedávné době onemocněla. Ozzy tak posunul plánované turné s kapelou Judas Priest na září. Snad se do té doby uzdraví!

 

PinkP!nk dostane speciální ocenění na prestižních BRIT Awards
Americká zpěvačka P!nk se dočká speciálního vyznamenání na letošních hudebních cenách BRIT Awards. P!nk se stane teprve druhou zahraniční zpěvačkou či kapelou v historii, kteří získali ocenění Outstanding Contribution To Music Award (Cenu za vynikající přínos hudebnímu průmyslu). Zpěvačka fanouškům poděkovala za podporu na sociálních sítích a těší se na slavnostní věčírek, který se uskuteční už 20. února. 
Už letos v dubnu P!nk vydá své osmé album, které se bude jmenovat Hurts To Be Human. Ve druhé polovině února desku uvede singl s názvem Walk Me Home.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno