Youradio

Menu

Zpěvák Liam Payne promluvil o svém působení ve skupině One Direction: Skoro mě to zabilo, uvedl

19. 10. 2019 · James Cunningham

Britský zpěvák Liam Payne popsal, jak ho působení ve skupině One Direction skoro zabilo. Rodák z Wolverhamptonu prý neměl vůbec kontrolu nad svým vlastním životem a kdyby zůstal, možná by zemřel.

Přehrát Liama Payna

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ačkoliv skupina One Direction lámala hudební rekordy a bavila fanoušky po celém světě, Liam Payne si svoje působení v ní neužíval. Naopak, britský zpěvák nyní přiznal, že být členem této skupiny bylo pro něj velmi psychicky a fyzicky náročné – dokonce tak náročné, že ho to skoro zabilo. Payne se o časech v kapele One Direction rozpovídal v podcastu Table Manners, který moderuje Jessie Ware se svojí matkou. Když se ho moderátorky zeptaly na působení v jedné z nejslavnějších skupin na světě, Liam jim odpověděl: „Nemáte žádnou kontrolu nad vaším životem. Ztratil jsem kontrolu nad vším… Musel jsem přestat, protože bych jinak nejspíš zemřel.“

Odchod z One Direction sice byl pro Payna nejprve trochu děsivou představou, ale zpěvák nyní přiznává, že konečně může žít trochu svobodně. Během prvních dvou let po rozpadu skupiny prý hodně cestoval, užíval si a samozřejmě měl i dítě se zpěvačkou Cheryl. S bývalými kolegy Harrym, Louisem, Niallem a Zaynem se prý příliš nestýká – bere je spíš jako bývalé kolegy.

Šestadvacetiletý Payne je zatím jediným bývalým členem skupiny One Direction, který nevydal sólovou desku. Payne nedávno představil další nový singl, tentokrát s rapperem A Boogie Wit Da Hoodie – znamená to, že se nové desky dočkáme ještě letos? Fanoušci Liama Payna budou rozhodně doufat, že ano.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno