Youradio

Menu

Zpěvák John Newman oznámil kariérní pauzu na dobu neurčitou!

4. 6. 2020 · James Cunningham

Fanoušci britského hitmakera Johna Newmana, máme pro vás smutnou zprávu. Autor hitu Love Me Again se rozloučil se svým manažerem i hudebním labelem. Nyní chystá kariérní pauzu na dobu neurčitou.

Přehrát Johna Newmana

Jak se časy mění. Už v březnu připravoval talentovaný zpěvák John Newman velkolepý návrat se singlem Stand By Me. Místo comebacku se ale nyní zdá, že John se spíš stahuje do ústraní. Zpěvák se rozešel se svým manažerem a hudebním labelem a chystá kariérní pauzu. Svoje šokující rozhodnutí odůvodnil na Instagramu, kde popsal, že jeho práce mu přivolává deprese.

Rodák z hrabství Yorkshire sice případný návrat do hudebního světa nevyloučil, ale z přiznání na sociálních sítích je jasné, že ho na nějakou dobu neuvidíme.

„Rozhodl jsem se pozastavit kariéru, abych mohl znovu objevit svou lepší stránku,“ uvádí Newman, „vím, že to v sobě mám, přestože mi moje práce způsobuje deprese.“ 

Naštěstí ale není vše ztraceno. Talentovaný zpěvák rovněž prozradil, že do konce letošního roku vydá zbylé písně, na nichž se podílel a které nestihl zatím vydat.

Johnovi přejeme jen to nejlepší a doufáme, že mu kariérní změna prospěje!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno