Youradio

Menu

Zpěvák Bono Vox pomáhá irské vládě získat cenný zdravotnický materiál! S kým je ve spojení?

15. 4. 2020 · James Cunningham

Charismatický zpěvák Bono Vox z kapely U2 údajně pomáhá irské vládě získat ochranný materiál pro boj s koronavirem. Známá rocková hvězda prý jedná s jihokorejským prezidentem a šéfem společnosti Apple o výrobě a dovozu zdravotnických pomůcek do Irska.

Přehrát kapelu U2

Minulý měsíc nám Bono Vox představil charitativní singl Sing For Life, jenž se inspiroval zpěvem lidí z balkónů v Itálii a ve Španělsku. Nyní ale známý filantrop a aktivista mění styl. Jak sám uvedl v rozhovoru pro The Irish Times: ,,je čas na konkrétní činy, ne jen na slova". Bono Vox (jenž se ve skutečnosti jmenuje Paul Hewson) se tak stal jedním z nejznámějších podporovatelů dovozu ochranných pomůcek do Irska. Devětapadesátiletý zpěvák jedná s jihokorejským prezidentem Mun Če-inem o dovozu ochranného materiálu, který tato země vyrábí.

Jihokorejský prezident není jedinou důležitou osobností, s níž Bono momentálně jedná o převozu zdravotnického materiálu. Zpěvák se prý také spojil se šéfem společnosti Apple Timem Cookem, šéfem obchodních řetězců Walmart Dougem McMillonem a zakladatelem firmy Alibaba, Jackem Ma. 

Snad se Bonovi podaří svoje kontakty předsvědčit, aby pomohly potřebným v této nejisté době. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno