Youradio

Menu

Zpěvačka Duffy přiznala strašlivé tajemství! Byla unesena a znásilněna

26. 2. 2020 · Barbora Koubová

Zpěvačka Duffy se proslavila svým velkým hitem Mercy z roku 2008. Po jejím úspěchu však na dlouhou dobu zmizela z hudebního průmyslu a nikdo nevěděl, z jakého důvodu. Nyní to sama zpěvačka odůvodnila na Instagramu a svěřila se s hrůzným zážitkem.

Přehrát Duffy

Pětatřicetiletá hvězda z Británie získala za singl Mercy Grammy a před deseti lety se o ní mluvilo jako o obrovské pěvecké naději. Po obrovském úspěchu se však Duffy přestala ukazovat na veřejnosti a nevydala žádný nový song. Po několika letech konečně řekla svým fanouškům důvod k tomuto rozhodnutí.

Duffy se na Instagramu svěřila s otřesným zážitkem, který bohužel musela prožít. Jak sama zpěvačka uvedla, byla unesena, zdrogována a znásilněna cizím mužem, který jí dokonce držel nějakou dobu v zajetí.

Mnozí z vás se diví, co se mi stalo, kam jsem zmizela a proč. Je tak skvělé, že konečně mohu promluvit. Pravda je, a prosím věřte mi, že jsem v pořádku a nyní jsem v bezpečí, ale byla jsem znásilněna, omámena a držena v zajetí po několik dní. Samozřejmě jsem přežila. Zotavení ale trvalo nějakou dobu. Neexistuje žádný lehký způsob, jak to vyjádřit,“ napsala zpěvačka a dodala, že o hrůzném zážitku dlouho nemluvila, protože nechtěla, aby svět viděl „její smutnou tvář“.

Nyní je Duffy připravena mluvit a oznámila, že podstoupí i velký rozhovor. Rovněž fanouškům řekla, že kdyby na ní měli nějaký dotaz, nemusí se bát jí přes sociální sítě oslovit.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno