Youradio

Menu

Známou kapelu Kasabian opouští hlavní zpěvák! Z jakého důvodu?

7. 7. 2020 · James Cunningham

Britskou kapelu Kasabian opouští hlavní zpěvák Tom Meighan. Populární skupina potvrdila smutnou novinku na sociálních sítích.

Přehrát kapelu Kasabian

Britský hudební svět zažil velký šok. Devětatřicetiletý zpěvák Tom Meighan opouští kapelu Kasabian s okamžitou platností. Podle oficiálního prohlášení kapely za odchod charismatického hudebníka můžou ,,problémy v osobním životě, které už nějakou dobu ovlivňují jeho chování". Meighan byl jedním ze zakládajících členů populárního hudebního uskupení v roce 1997. Od té doby se tento talentovaný zpěvák podílel například na hitech Fire či Underdog a s hlavním kytaristou Sergiem Pizzornem tvořili neoddělitelnou hudební dvojici. 

Rodák z Leicesteru ve vlastním prohlášení na sociálních sítích poděkoval fanouškům a prozradil, že se s nimi brzy uvidí. Ani Meighan ovšem důvod ke svému odchodu neupřesnil.

Hudební server NME zjistil, že britského zpěváka čeká soud kvůli obvinění z napadení. Soud se prý vztahuje k incidentu, jenž se odehrál 9. dubna v Leicesteru. Uvidíme, co z tohoto procesu ještě vyplyne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno