Youradio

Menu

Zemřel Eminemův otec. Rapper ale netruchlí. Proč?

27. 6. 2019 · Barbora Koubová

Marshall Bruce Mathers, otec rappera Eminema, je mrtvý. Zemřel ve středu ve věku 67 let na infarkt. Se svým synem měl velmi složitý vztah.

Přehrát: Eminem - My Name Is

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ačkoliv byl Marshall Bruce Mathers Eminemův otec, tito dva si nikdy nerozuměli. Eminem měl s tátou velmi špatný vztah a v jednom ze svých textů mu dokonce přál i smrt. Rapper vždy otci vyčítal jeho alkoholismus a vyjadřoval se k němu negativně i kvůli tomu, že ho opustil těsně po narození a jeho matce s výchovou vůbec nepomáhal. Když mu navíc jako malý kluk posílal dopisy, vždy se mu vrátili neotevřené.

O Marshallu Mathersovi Eminem rapuje ve svých skladbách My Name Is a Cleanin‘ Out My Closet a vůči otci si nebere žádné servítky. „Můj burantský otec musí v ruce svírat kalhotky, protože je vážně mimo. Zajímalo by mě, jestli mi dal pusu na rozloučenou, když odcházel. Přál jsem si, aby zemřel. Dívám se na Hailey (pozn. Eminemova dcera) a nedokážu si představit, že bych ji opustil,“ rapuje například Eminem v songu My Name Is.

Rapperův otec se se svým synem pokusil několikrát spojit, nebo to alespoň před svou smrtí tvrdil. „Zoufale chci vidět syna a říct mu, že ho mám moc rád. O jeho peníze se nezajímám, je mi jedno, že je slavný. Jen se s ním chci potkat,“ řekl Mathers například v roce 2001 pro deník britský deník Mirror. S Marshallem juniorem se však nikdy neviděl, protože Eminem zjevně neměl o setkání zájem.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno