Youradio

Menu

Záchranáři nalezli tělo herečky Nayi Rivery: hvězda seriálu Glee se prý utopila při nešťastné nehodě

14. 7. 2020 · James Cunningham

Americký televizní svět zasáhla tragická zpráva. Záchranáři v Kalifornii nalezli tělo třiatřicetileté herečky Nayi Rivera v jezeře Piru. 

Přehrát hudbu ze seriálu Glee

Naya Rivera se na kalifornské jezero údajně vydala se svým čtyřletým synem. Záchranáři tvrdí, že si pronajali lodičku, z níž následně oba spadli do vody. Americká herečka prý zachránila život svému synovi, ale sama se bohužel utopila. 

Třiatřicetiletá Naya Rivera se proslavila především díky roli v hitovém seriálu Glee. Její role roztleskávačky Santany byla jedna z nejpopulárnějších v celém seriálu a jako jedna z mála rolí si v tomto televizním fenoménu objevila od začátku až do konce. Pěveckých výkonů Nayi Rivery si všimli i v hudebním světě. Nadaná herečka v roce 2011 podepsala smlouvu s vydavatelstvím Columbia Records. Ačkoliv s tímto vydavatelstvím vydala několik singlů (včetně společné skladby s Big Seanem), plnohodnotnou desku nikdy nevydala. 

Poté, co se smrt Nayi Rivery potvrdila, zahltily sociální sítě dojemné vzkazy od bývalých kolegů a přátel. Tato smutná událost nepochybně zasáhla americký televizní průmysl těžce. 

Čest její památce.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno