Youradio

Menu

Yungblud v novém rozhovoru popsal, jak vypadal jeho pobyt v Londýně s Lewisem Capaldim

30. 10. 2019 · James Cunningham

Dvaadvacetiletý autor hitu „11 Minutes“ začínal svoji hudební kariéru v Londýně, kde rovněž bydlel se skotským zpěvákem Lewisem Capaldim. Jak trávili tito dva nadějní hudebníci svůj čas v anglické metropoli?

Přehrát Yungbluda

Britský zpěvák Yungblud se rozpovídal o začátku své hudební kariéry. Talentovaný mladík v rozhovoru pro deník The Sun uvedl, že před začátkem své hudební kariéry bydlel v Londýně se skotským zpěvákem (a dnes rovněž velkou hvězdou) Lewisem Capaldim! Yungblud, jenž se ve skutečnosti jmenuje Dominic Harrison, a Capaldi neustále psali hudebním labelům a snažili se je přesvědčit, aby s nimi podepsali smlouvu. 

Pobyt Yungbluda a Lewise Capaldiho v Londýně nebyl ovšem pouze pracovní - mladí umělci si to prý dost užili. Celodenní opíječky a bordel: tak se nejlépe daly popsat dny, které Yungblud ztrávil s autorem hitu „Someone You Loved“. „Nikdo nás neznal, a tak jsme se opíjeli pět dní v týdnu,“ uvedl Yungblud, „dělali jsme obrovský bordel.“

Divoký životní styl mladým umělcům očividně prospěl. Yungblud letos vydal svoje nové EP pod názvem „hope for the underrated youth“ a Lewis Capaldi se svým hitem „Someone You Loved“ dobyl prestižní hitparádu Billboard Hot 100 ve Spojených státech. Zdá se, že oba muži mají našlápnuto k velmi slibné hudební kariéře!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno