Youradio

Menu

Vychází soundtrack k filmu Tenkrát v Hollywoodu!

26. 7. 2019 · James Cunningham

Premiéra nového snímku od Quentina Tarantina se blíží: kdyby toho natěšení nebylo náhodou málo, tak filmaři nyní vydali oficiální soundtrack z připravovaného filmu. Co si o něm myslíte?

Přehrát náladu Tenkrát v Hollywoodu

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Už 15. srpna dorazí do českých kin devátý film od režiséra Quentina Tarantina: Tenkrát v Hollywoodu. Veleúspěšný režisér chce diváky zanést do světa šedesátých let, kdy Hollywood a filmový průmysl prožívaly možná svoji největší slávu. Klíčovou součást filmu proto tvoří soundtrack, v němž narazíme například na hity od Neila Diamonda, Simona a Garfunkela či Los Bravos. Soundtrack tvoří kvalitní mix hitů ze šedesátých let a veselých skladeb, které senzačně ilustrují atmosféru kalifornského slunce. Pokud se máme zatím řídit podle soundtracku, máme se rozhodně na co těšit!

Kromě výborného soundtracku má snímek Tenkrát v Hollywoodu i senzační herecké obsazení. V titulní roli stárnoucího herce Ricka Daltona si zahraje Leonardo DiCaprio, k němu se přidäjí Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell či Luke Perry - tomu říkáme hvězdná sestava!  Sami herci v rozhovoru přiznali, že občas během natáčení nemohli uvěřit, s kým mají tu čest. My se jim vůbec nedivíme.

Těšíte se na nový snímek Tenkrát v Hollywoodu? Líbí se vám soundtrack k připravovanému snímku? Napište nám vaše názory do komentářů!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno