Youradio

Menu

V O2 areně v Praze nevystoupí například písničkář Pokáč ani kapela Kryštof

25. 11. 2021 · Barbora Koubová

Na základě zpřísňujících se protiepidemických opatření se do konce letošního roku nebudou v O2 areně ani přidružené O2 universum v Praze konat žádné velké kulturní akce. ČTK to dnes večer sdělila Eva Hromádková ze společnosti Bestsport, která provozuje O2 arenu i O2 universum. S největší pravděpodobností se podle ní nebude konat ani akce Oktagon 30, která měla být 30. prosince vyvrcholením celé letošní sezony bojových sportů.

Přehrát Pokáče

Vláda v demisi pro brzdění epidemie covidu-19 dnes rozhodla, že na kulturní představení, sportovní utkání a vzdělávací akce bude od pátečních 18:00 smět maximálně sedících 1000 osob.

Čerstvý držitel stříbrného slavíka, písničkář Pokáč, zase přesouvá svůj životní koncert, který se měl konat 20. ledna 2022 v pražské O2 areně. "Moje velké přání z oblasti sci-fi a nemyslitelný cíl se bohužel o něco odsouvá. Všichni si zapište do diářů nový termín koncertu, a to 24. září 2022, kdy už, jak všichni doufáme, bude situace příznivá pro konání hromadných akcí a společně zažijeme neopakovatelný večer," uvedl dnes Pokáč.

Chystané dva koncerty odsouvá také kapela Kryštof, které měla v O2 areně zahrát 8. a 19. prosince. "Ještě jsme to oficiálně neoznámili, ale dnes večer o tom vzhledem k situaci rozhodneme," řekl ČTK zpěvák a skladatel Richard Krajčo.

Již dříve zrušili své koncerty v pražské hale i další umělci. Plánovaný koncert písničkáře Xindla X v O2 universu 25. listopadu se přesunul na nový termín 5. května 2022. "Člověk míní, pandemie mění. Tuto větu jsem myslím použil i před necelým rokem, když jsem koncert přesouval poprvé. Velmi nás to mrzí, ale věřím, že nás fanoušci pochopí a podpoří," konstatoval Xindl X.

Konat se nebude ani koncertní křest desky Jedna nula skupiny Tata Bojs, který měl být v O2 universum 30. listopadu. Podobně svůj prosincový koncert v O2 universu odložila zpěvačka Lenny.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno