Youradio

Menu

Udělování cen MTV VMAs se uskuteční navzdory koronaviru! Akce se ale odehraje bez diváků

30. 6. 2020 · James Cunningham

Guvernér New Yorku Andrew Cuomo potvrdil, že udělování cen MTV VMAs se uskuteční v newyorském Barclays Center v původně plánovaném termínu. Prestižní hudební akce se ovšem nejspíš odehraje bez účasti diváků. Ve hře je i varianta, že se vystoupení hudebních interpretů rozdělí po státu New York.

Přehrát playlist Pop novinky

Společnost MTV se nenechává odradit koronavirovou pandemií a každoroční udělování cen MTV VMAs odkládat nebude. Populární večírek se odehraje na původně plánovaném termínu, tedy 30. srpna, v brooklynské hale Barclays Center. Pořadatelům tuto akci schválil i newyorský guvernér Andrew Cuomo. Americký politik ale rovněž uvedl, že pořadatelé musí dodržovat všechna bezpečnostní a hygienická opatření, která v New Yorku ještě platí. Tím pádem se akce nejspíš odehraje bez účasti diváků.

Pořadatelé večírku zatím neprozradili, jak se s pravidly vypořádají. Ve hře je i prý formát, jenž se podobá letošním Cenám Anděl. Jeden zdroj dokonce uvedl serveru RollingStone, že pořadatelé uvažují o sérii vystoupení u slavných newyorských památek. Uvidíme, zda se jim tento nápad podaří zrealizovat!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno