Youradio

Menu

Trojky, nebo dvojky? Dělá stojky. Herečka Berenika Kohoutová představuje debutový singl

17. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

"Myslí, že mám trojky, ale já mám dvojky, jde to blbě poznat, když dělám stojky," zpívá Berenika Kohoutová ve svém prvním singlu, který hudebně připomíná 2 Unlimited.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Herečka Berenika Kohoutová známá také z pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas zahajuje kariéru zpěvačky.

Právě vydává svůj první singl Dělám stojky, který produkoval Jiří Burian alias Kapitán Demo. S ním Berenika připravuje i další songy na své první album, jež vyjde letos v září.

"Naše spolupráce je absolutně svobodná, nemáme před sebou žádné mantinely. Děláme jen to, co se nám líbí, nepotřebujeme zapadnout do tabulek nebo plnit něčí přání,“ pochvaluje si. Nejvíc ji těší, že při tvorbě vlastního repertoáru může vycházet přímo ze sebe. „Je osvobozující psát svoje texty a tvořit si svou image, oddělit se od postav, které ztvárňuji,“ podotýká.

První singl Dělám stojky vtipnou formou poodhaluje něco málo ze zpěvaččina nočního života. „V barech mě nebaví celou noc sedět a povídat si. To většinou dělám za střízliva. Opilecké řeči mě ale nezajímají, potřebuji se hýbat, skákat na lidi, viset hlavou dolů. Když se nudím, začnu dělat stojky,“ směje se.

Poslechni si song

Foto: Ben Renč

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno