Youradio

Menu

Trailer k dokumentu Justina Biebera je venku! Zpěvák v něm odhalí své nejtěžší životní chvíle

3. 1. 2020 · Barbora Koubová

Justin Bieber chystá pořádný návrat ve velkém stylu. Společně s jeho novou deskou totiž vydá napínavý dokument, který bude pojednávat o jeho komplikovaném životě. 

Přehrát Justina Biebera

Pětadvacetiletý Bieber je slavný už od svých čtrnácti let a na světě není snad nikdo, kdo by nevěděl, o koho se jedná. Během své nadupané kariéry ale zažil i mnoho pádů a přešlapů, které byly způsobeny převážně jeho špatným duševním stavem.

Justin má za sebou těžké období a jak sám několikrát přiznal, v minulosti trpěl depresemi a stavy úzkosti. Několikrát byl zatčen policií, postaral se o řadu poprasků na veřejnosti a kvůli špatnému psychickému zdraví i dokonce přerušil turné Purpuse a fanouškům oznámil, že se nějaký čas musí věnovat pouze sám sobě a od hudby si dává na čas pauzu.

Nyní už je Bieber podle svých slov v pořádku a chystá novou porci muziky. V roce 2020 se chystá vydat nové album, a dokonce vyrazí na velké americké turné. Na YouTube se objeví i jeho dokumentární série, jenž ukáže Justinův život v posledních pěti letech a zobrazí nejtěžší chvíle i nejradostnější chvíle.

V dokumentu nazvaném Justin Bieber: Seasons pak promluví o svém osobním životě a svůj pohled na něj řeknou před kamerou i manažer Scooter Braun či manželka Hailey Bieber. 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno