Youradio

Menu

Tomáš Klus, Slza a další vystoupí pro nemocné děti

11. 11. 2019 · Redakce

V pondělí 4. listopadu začala ve všech obchodech společnosti Lidl sbírka Srdce dětem na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. Jejím pořadatelem je organizace Život dětem, která nemocným dětem pomáhá již 20 let. Se sbírkou se budete v obchodech Lidl potkávat až do 17. listopadu. 

Slavnostní předání šeku s vybranou částkou proběhne 7. prosince na Staroměstském náměstí v Praze na koncertě Rádio srdcem pro Život dětem, kde vystoupí Tomáš Klus, Slza, Support Lesbiens, Lina Karo, Balage Band a Timmy White.

Srdce dětem je tradiční sbírka, která se koná ve všech prodejnách Lidl již po osmé. Za tu dobu se zásluhou sbírky podařilo zlepšit život 3 662 nemocným dětem. Jako každoročně si můžete u pokladen společnosti Lidl zakoupit samolepku ve tvaru srdíčka za minimální částku 30 Kč a tím přispět dětem, které se bez pomoci druhých opravdu neobejdou.

Jedná se o rodiny s vážně nemocnými dětmi, které často potřebují celodenní péči, takže rodina žije jenom z jednoho platu. Často ale na tuto velmi náročnou péči zůstane jenom jeden z rodičů, většinou maminka a dostává se tak do velmi svízelné finanční situace.

V roce 2018 se v rámci sbírky Srdce dětem podařilo získat pro nemocné děti neuvěřitelnou částku 30 000 000 Kč. Přitom od zákazníků získala o.p.s. Život dětem pro nemocné děti 28 557 850 Kč a společnost Lidl tuto nádhernou částku doplnila na 30 miliónů korun.

Když zástupkyně o.p.s. Život dětem na Staroměstském náměstí v Praze 8.12. 2018 v rámci koncertu Rádio srdcem pro Život dětem přebíraly z rukou generálního ředitele společnosti Lidl Pavla Stratila šek na tuto úžasnou částku, měly slzy v očích a jen těžko hledaly slova díků.

Prosíme, přijďte i tento rok do některého z obchodů společnosti Lidl a přispějte nemocným dětem zakoupením samolepky.

Kolik Život dětem pro nemocné děti získá tentokrát, to se dozvíte 7. prosince na Staroměstském náměstí v Praze na koncertě Rádio srdcem pro Život dětem.

Nemocné děti můžete podpořit taky zasláním dárcovské SMS ve tvaru "DMS ZIVOT DETEM 60" na číslo 8 77 77. Moc Vám za Vaši laskavou podporu děkujeme.

Více informací najdete na www.radiosrdcem.cz a www.srdcedetem.cz

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno