Youradio

Menu

Timotej Májský ze SUPERSTAR má vekou šanci uspět. Chce s ním spolupracovat světoznámý DJ Kygo

25. 6. 2020 · Barbora Koubová

V soutěži SuperStar 2020 sice neuspěl, ovšem ve skutečném životě ho možná čeká přímo hvězdná kariéra. Timotej Májský totiž zřejmě naváže světovou spolupráci se slavným dýdžejem.

Přehrát Kygo

Timotej se v soutěži SuperStar probojoval do Top 10 finalistů, ovšem hned v prvním finálovém kole vypadl. Ačkoliv má totiž mladý zpěvák skvělý hlas, divákům se příliš nezamlouvala jeho osobnost.

Výhra v SuperStar je sice skvělá a výherce obdrží i hodně peněz, ale kariéru už dnes zaručit nemůže. Začínající zpěváci a zpěvačky se tedy musí hodně snažit, aby si získali své místo na hudební scéně a podařilo se jim proslavit.

Timotejovi se nyní naskytla skvělá příležitost. Zpěvák se totiž slovenskému serveru Markíza svěřil s tím, že ho přes Instagram oslovil slavný DJ Kygo. Ten mu totiž jednoho dne olajkoval fotografii z castingu a Timotej mu poté poslal zprávu, aby mu poděkoval a vyjádřil obdiv. Kygo pak neváhal s mladým Slovákem rozvinout další konverzaci. „Napsal, že děkuje, líbí se mu můj hlas a mohli bychom navázat spolupráci. Velmi mě to potěšilo, Kygo je skutečně jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začal věnovat produkci, hrozně ho obdivuju,“ řekl zpěvák a víc podrobností zatím neprozradil.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno