Youradio

Menu

The Cranberries chtějí znovu vydat povedenou desku No Need To Argue!

9. 7. 2020 · James Cunningham

Irská kapela The Cranberries chce letos znovu vydat ikonickou desku No Need To Argue! Nová verze alba nabídne dosud nevydané singly, dema a remixy. Doprovázející knížka navíc ukáže fanouškům fotky ze zákulisí.

Přehrát kapelu The Cranberries

Fanoušci skupiny The Cranberries, máte se na co těšit. Zbylí členové tohoto hudebního uskupení totiž letos vydají novou verzi hitové desky No Need To Argue, která obsahuje hity jako Zombie či Ode To My Family. Podle serveru RollingStone nabídne nová deska několik dosud nepublikovaných singlů a demo verzí, spolu se záznamem živého vystoupení a novými remixy. Šestadvacet let poté, co album No Need To Argue vyšlo poprvé, si tak budeme moci připomenout kouzlo a hudební talent této skupiny.

The Cranberries patřili k nejznámějším hudebním uskupením devadesátých let. Mezi nejznámějšími hity, které nám skupina během své kariéry představila, patří například singly Zombie, Ode To My Family, Just My Imagination či Animal Instinct. Irská skupina se definitivně rozpadla v roce 2018 po smrti hlavní zpěvačky Dolores O'Riordan.

Nová verze desky No Need To Argue vyjde už 18. září.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno