Youradio

Menu

Taylor Swift poslala ručně psaný dopis fanouškovi, který obdržel doktorát

2. 9. 2020 · James Cunningham

Americká zpěvačka Taylor Swift se překonala: autorka hitu Shake It Off poslala ručně psaný dopis a osobní dárek jednomu fanouškovi, který dokončoval doktorské studium. ,,Změnila si mi život," prohlásil fanoušek Andy Mooney na sociálních sítích. 

Přehrát Taylor Swift

Američan Andy Mooney neuvěřil svým očím, když mu v poště přišel balíček od Taylor Swift. Mooney je dlouholetým fanouškem zpěvačky a letos dokončuje svoje doktorské studium. Kamarádka Rachel mu tak chtěla udělat překvapení, na které nikdy nezapomene. Ozavala se slavné zpěvačce, a ta mu poslala malý dáreček!

,,Andy, někdo mi řekl, že právě dokončuješ svoje doktorské studium! Chtěla bych ti pogratulovat k tomuto skvělému výkonu a zatleskat ti za všechnu práci, kterou si během svých studiích odvedl," začal dopis, ,,všimla jsem si, jak už několik let podporuješ mou hudbu. Dojalo mě to. Děkuji moc. Jsem na tebe taky pyšná. Jsi odvážný a upřímný, přestože to není vždy lehké." 

Šťastný fanoušek Andy kromě dopisu dostal i bílý svetr a vinylovou edici alba Lover. Není divu, že šťastný student následně prohlásil, že mu dárky změnily život!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno