Youradio

Menu

Taylor Swift odkryje své soukromí v autobiografickém dokumentu Miss Americana. Podívejte se na trailer!

23. 1. 2020 · Barbora Koubová

Taylor Swift se rozhodla spolupracovat se streamovací službou Netflix a natočila svůj autobiografický dokument s názvem Miss Americana, který nabídne unikátní pohled do jejího osobního života. Nyní rovněž zveřejnila jeho trailer a vypadá to na vážně zajímavou podívanou. 

Přehrát Taylor Swift

„Stala jsem se člověkem, kterého si všichni přáli vidět,“ popisuje svoje hudební začátky Taylor Swift. Americká zpěvačka v novém dokumentu nabídne dosud nepublikovaný pohled do svého soukromí, včetně ukázek práce na její nové desce Lover. Fanoušci se v novém filmu rovněž dozví víc o neshodách mezi Taylor a jejími hudebními manažery, které proběhly v minulosti. Není ovšem jasné, zda se zpěvačka rozpovídá o problémech se Scooterem Braunem a labelem Big Machine. 

Nový dokument, jenž nese název Miss Americana, vyjde už 31. ledna na Netflixu a je jasné, že Taylor se před kamerami pořádně otevřela a přiznala i ty nejniternější záležitosti. Film, který režírovala Lana Wilson, bude mít ale světovou premiéru už 23. ledna na filmovém festivalu v Sundance a dle slov režisérky půjde o syrovou a emocionální jízdu.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno