Youradio

Menu

SuperStar Tereza Mašková vydává nový singl. Jak se vám líbí?

18. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Po anglicky zpívané písni New Me představuje singl Žár. Rozpálí vás její silný refrén, nebo spíš spálí vaše ušní bubínky?

Přehrát: Tereza Mašková - Žár

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Tereza Mašková po anglicky zpívané písni New Me představuje singl Žár.

„Žár neboli vášeň pro to, čeho chceme dosáhnout, nám dává sílu jít dál. Chtěla bych písní motivovat, aby byl žár silnější než jakékoli pochybnosti,” vysvětluje motiv songu zpěvačka.

Text písně napsala Patricie Fuxová, hudbu Peter Graus, který stojí mj. za úspěchem Emmy Drobné.

Videoklip k písni natočil Jakub Mahdal na základě námětu Terezy a Olivera. Jde o obrazově vycizelované minimalistické dílo s důrazem na barevné a  světelné protiklady. 
„Kladli jsme váhu na každé slovo, proto jsme zvolili formu čistých pozadí. Snažili jsme se tak vytvořit napětí a zároveň  působit přirozeně a důvěryhodně,“ říká k natáčení Tereza Mašková. 

Zpěvačka Tereza Mašková tíhla ke zpěvu již od útlého věku, kdy působila ve sboru. Po ZUŠ absolvovala Konzervatoř Jaroslava Ježka. V 18 letech se zúčastnila celosvětové soutěže World Championships of Performing Arts, v níž zvítězila v kategorii Muzikál. Zlom pro ni však znamenalo vítězství v páté řadě pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Kromě zpěvu se věnuje také divadlu: aktuálně je možné ji vidět ve hře Sopranistky v pražském Činoherním klubu. 

Podívejte se na rozhovor s Terezou Maškovou V náladě:

Přehrát VIP playlist Co poslouchá Tereza Mašková

Foto: Jakub Mahdal

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno