Youradio

Menu

Soutěž o lístky na Eda Sheerana!

7. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Máme pro vás poslední 4 vstupenky na koncert Eda Sheerana 8.7.2019 v Praze. 

Soutěžte právě teď na instagramu Youradiocz!

Pusťte si Eda Sheerana

Soutěž na Instagramu

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Vstupenky na pražský koncert jsou nyní k dispozici už pouze na vystoupení 8. července 2019 a pořadatelé doporučují s nákupem neotálet. Jako předskokani vystoupí držitel Brit Award a tří nominací na Grammy písničkář James Bay a severská popová zpěvačka Zara Larsson

Show Eda Sheerana bude jednoznačně jedno z nejžádanějších letošních open-air vystoupení v ČR. 

Ed Sheeran - držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards - zavítá do Prahy 7. a 8.7.2019 v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Atraktivitu pražských koncertů zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. 

Ed Sheeran v loňském roce vydal svoje třetí studiové album „÷“ (Divide), kde najdete světové hity jako Shape of You, Castle on Hill, Galway Girl, Perfect nebo Happier a patří tak po předchozích albech „+“ (Plus, 2011) a „x“ (Multiply, 2014) ke světově nejúspěšnějším deskám posledních let.

Letos 9. května navíc vydal Ed Sheeran společný singl s Justinem Bieberem I Don't Care, který aspiruje na jeden z největších hitů letošního léta. Novou skladbu doplnil ještě druhý singl Cross Me, na kterém britský zpěvák spolupracoval s rappery Chance The Rapper a PnB Rock. Obě písně vyjdou 12.7.2019 společně s dalšími novými skladbami na albu s názvem No. 6 Collaborations Project.

Předprodej vstupenek a všechny informace na www.edsheeran.cz

Oficiální událost na Facebooku

Herní řád zde

Nažhav se na koncert Eda Sheerana playlistem Ed Sheeran Warm Up

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno