Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 44/2018

2. 11. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

Lucie, Wohnout, Portless & Imodium, Boris Carloff, No Name, Verona nebo Aloe Blacc.

 

Přehrát všechny Pecky týdne

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Lucie - Nejlepší, kterou znám

Druhý singl k očekávanému novému albu nejslavnější české kapely, které vyjde v pátek 9. listopadu a ponese název EvoLucie. Písničku Nejlepší, kterou znám napsal Oskar Petr a Robert Kodym. Hudební produkce se ujal Mike Clink, který stojí za zásadními alby Guns N' Roses nebo za klasikou Eye Of the Tiger z filmu Rocky. 

Wohnout - Tlama

Skupina Wohnout vydává své už osmé album s názvem Miss Maringotka a vyráží na Máme na míň tour. Videoklip k songu Tlama se natáčel už v lednu a devět měsíců potom trvalo vytvořit filmové efekty. Zahráli si v něm například Míra Nosek, David Kraus nebo Karel Zima.

 

Portless & Imodium - No Man

Společný singl kapel Portless a Imodium k právě probíhajícímu společnému turné. K singlu No Man vznikl i videoklip, který bude pro mnohé kontroverzní. Vystupuje v něm i rapper Henry D, který dlouhodobě hostuje v kapele Portless. 

 

Boris Carloff - In The Sky

Český zpěvák, producent, skladatel a studiový inženýr v jedné osobě – Boris Carloff vydává singl In The Sky s unikátním 3D videoklipem. Vesmírný animovaný klip je natočený technikou 360°. Při jeho sledování mohou diváci otáčet kamerou. 

 

No Name - Ži... a nech žít

Slovenská kapela No Name nahrála k 100. Výročí založení Československa píseň Ži... a nech žít. Frontman Igor Timko ji otextoval a nazpíval slovensky a česky. Jedotlivé jazyky se střídají po verších. Nový song kapela představí na akustickém turné na jaře příštího roku po Česku a Slovensku.

 

Verona - Parabola

Projekt Verona, který tvoří producent Petr Fider a zpěvačka Veronika Stýblová, vydává další singl. Song je zpívaný tentokrát Česky. Klip vznikal prozměnu v New Yorku. Od příštího roku se skupina chystá vystupovat i s živými nástroji. Prý nebude chybět basa, bicí, kytara nebo klávesy.

 

Aloe Blacc - Brooklyn In The Summer

Písničkář Aloe Blacc vydává singl Brooklyn In The Summer, který pochází z připravovaného alba, jehož vydání je naplánováno na letošní rok. 

 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno