Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 30/2019: Sigma, Jonas Blue, Tiësto, David Guetta a další

26. 7. 2019 · Ondřej Těšínský

Tento týden představujeme jenom taneční pecky na letní party!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Sigma - Dilemma
Populární drum and bassové duo Sigma vydává nostalgický singl Dilemma, který je předělávkou stejnojmenné skladby od rappera Nellyho s vokály Kelly Rowlands. Britští DJs vysamplovali refrén letního hitu z roku 2002 a přidali k němu drum n bassový beat, stejně jako to udělali u jejich prvního a největšího hitu Nobody to Love se songem Kanye Westa a Charlie Wilsona Bound 2. Stejně velký hit to ale asi nebude...
 

R3HAB & A Touch Of Class - All Around The World (La La La)
Nizozemský DJ a producent R3HAB vydává taneční klubový remake hitu Around The World (La La La). V roce 2000 se s ním proslavila německá kapela ATC, která si později začala říkat A Touch Of Class. Už tehdy to byla ale předělávka. Originálem je ruská skladba Pesenka od kapely Ruki Vverh.

 

Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora - Ritual
Držitel Grammy, platinový producent a světoznámý DJ Tiësto vydává společně s pop housovým DJ Jonasem Blue a zpěvačkou Ritou Orou singl Ritual. „Jonas Blue je neuvěřitelně talentovaný umělec. Vždycky rád zkouším nové věci, posouvám svůj zvuk dál, prozkoumávám nové žánry. A Ritin zpěv vynesl track do úplně jiných výšin!” komentuje singl Tiësto.

Jonas Blue - I Wanna Dance
Britský producent a skladatel Jonas Blue vydává singl I Wanna Dance, který je hudebním nahlédnutím pod pokličku Jonasových klubových setů a zároveň jde o první singl vydaný na Jonasově vlastním hudebním labelu Electronic Nature. Oproti jeho minulým popovým singlům je tohle čistě taneční track.

David Guetta feat. Raye – Stay (Don't Go Away)
Francouzský producent David Guetta přichází krátce po vydání sedmé studiové desky se zcela novým singlem. Popová písnička je kolaborací s britskou zpěvačkou Rachel Keen, kterou hudební svět zná pod pseudonymem Raye. Talentovaná jedenadvacetiletá dívka se nejvýrazněji proslavila jako host na singlech You Don’t Know Me (Jax Jones) a By Your Side (Jonas Blue). Zároveň se dostala na prestižní seznam BBC Music Sound Of pro rok 2017. 

 

 

Pusť si další taneční pecky letošního léta v playlistu Letní Party 2019

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno