Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 26/2019: Ed Sheeran, Mig 21, Rybičky 48 a další

28. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ed Sheeran feat. Khalid - Beautiful People
Je tu třetí singl z připravovaného alba Eda Sheerana No.6 Collaborations Project, které vyjde 12. července. Na albu o 15 skladbách se objeví celkem 22 hostů. Ve skladbě Beautiful People Ed Sheeran apeluje na fanoušky, aby zůstávali věrní sami sobě, svým snům a zásadám a nedali na povrchní módu.

 

Ariana Grande - 7 rings cover

Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita 
Kanadský zpěvák Shawn Mendes a kubánsko-mexická zpěvačka Camila Cabello vydávají singl Señorita. Jedná se o jejich první spolupráci od společného singlu I Know What You Did Last Summer, který vyšel v roce 2015 

 

MikaRybičky 48 - Biolid
Rocková kapela Rybičky 48 vydává singl a Biolid. “V poslední době všichni jedou všechno bio a eko a my si myslíme, že je to správně. To nám, ale nebrání v tom, si z toho udělat srandu”, říká zpěvák kapely Kuba Ryba. V povedeném klipu se objevil i "sluníčkář" Tomáš Klus. :)

 

Mig 21 - Hyjé!
„Ještě žijem, ještě naděje jsou,“ zpívá Jiří Macháček v novém singlu Mig 21 s názvem Hyjé! Píseň, která posluchače svou atmosférou přenese na Divoký západ. Novinka Hyjé! volně navazuje na předchozí singl Hurá!

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverMichal Horák a mrtě dětí -  Je to tak
Když je ten konec školního roku, máme tu tentokrát i jednu dětskou, školní písničku. Michal Horák je budoucí učitel a také písničkář, který po prázdninách vydá své první album. A tohle je z něj ukázka. Na dětskou diskotéku - dobrý :-)  

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno