Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 25/2019: Avicii feat. Coldplay, Madonna, Taylor Swift a další

21. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Přehrát Pecky týdne

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

MikaAvicii - Heaven (feat. Chris Martin of Coldplay)
Je tu druhý singl z posmrtného alba Tim švédského producenta a DJe Aviciiho, které vyšlo 6. června. Song Heaven nazpíval frontman Coldplay Chris Martin a jeho symbolickým pozdravem Aviciiho do nebe: "Dnes v noci se ztratíme, oh. V nebi..."

 

Madonna - Crave
Královna popu Madonna vydává singl Crave. V rádiové verzi zpívá sama, na desce je píseň i s rapem v podání Swae Leeho. Song je druhým singlem z jejího čtrnáctého alba Madame X, které vyšlo 14. června. Deska je kolekcí 15 skladeb, které jsou silně ovlivněné Madonniným životem v portugalském Lisabonu a jejím dlouholetým vztahem k latinsko-americké hudbě a kultuře.

 

Ariana Grande - 7 rings cover

Taylor Swift - You Need To Calm Down
Americká zpěvačka Taylor Swift vydává singl You Need To Calm Down, který pochází z chystaného alba Lover, které vyjde 23. srpna letošního roku. You Need To Calm Down je skladba, která vyjadřuje v rámci akce zvané „Pride Month“ podporu LGBTQ+ komunitě, bojuje proti homofobii a volá po vzájemném respektu. 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverMachine Gun Kelly - I Think I’m OKAY (feat. YUNGBLUD & Travis Barker)
Americký rapper Machine Gun Kelly společně s britským alt-rockovým muzikantem a YUNGBLUDEM a bubeníkem Blink-182 Travisem Barkerem vydává singl I Think I’m OKAY. Yungblud už v minulosti spolupracoval s Barkerem na singlu 11 Minutes, na kterém se objevuje i zpěvačka Halsey. 

Tereza Mašková - Žár
Vítězka SuperStar 2018 vydává po anglicky zpívané písni New Me nový singl Žár. Text písně napsala Patricie Fuxová, hudbu Peter Graus, který stojí mj. za úspěchem Emmy Drobné. Rozpálí vás to, nebo spíš spálí?

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno