Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 24/2019: Keane, Billie Eilish, Tereza Balonová a další

14. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

MikaKeane - The Way I Feel
Jedna z nejvýraznějších britpopových kapel hlásí návrat. Po sedmi letech vydala nový singl a v září se fanoušci mohou těšit na celé comebackové album Cause and Effect s 11 skladbami převážně z pera pianisty kapely Tima Rice-Oxleyho.

 

Billie Eilish – Bad Guy
Aktuální singl sedmnáctileté Američanky Billie Eilish z debutového alba WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, které vyšlo 29. března. Jeden z největších objevů alternativní scény poslední doby vystoupí 20 8.2019 také v Praze. Koncert se pro velký zájem přesouvá z Fóra Karlín do O2 areny.

Ariana Grande - 7 rings cover

Alessia Cara - Out Of Love
Americká zpěvačka Alessia Cara vydává singl Out Of Love, který pochází z nejnovějšího alba The Pains of Growing. Out Of Love je první skladbou, kterou Alessia napsala z pohledu jiné osoby. Snažila se vžít do svého kamaráda, který se zrovna rozešel...

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverTereza Balonová - Sama v peřinách
Nový objev české scény - osmnáctiletá zpěvačka Tereza Balonová přichází s debutovým autorským EP Zhasni den, ze kterého pochází i singl Sama v peřinách. EP produkoval Martin Ledvina, který objevil například Debbi nebo Marka Ztraceného. Zpěvačka loni odjela turné s kapelou Jelen, se kterou se objeví na pódiích i letos napodzim. 

Štěpán Urban - Postel
Jednadvacetiletý student umělecko-manažerské školy je novým českým objevem alternativní scény. V roce 2015 se zúčastnil soutěže SuperStar a obsadil druhé místo a seznámil se Emmou Drobnou, s níž chodí dodnes. Letos v dubnu vydal první singl Candy, který teď následuje singl a klip Postel. Vystupuje s vlastní skupinou URBN. 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno