Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 23/2019: Mika, Tove Lo, Pokáč i Arnold Schwarzenegger

7. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

MikaMika - Ice Cream
Britský zpěvák Mika vydává singl Ice Cream, který je inspirovaný hudbou 90. let a především Georgem Michaelem. Skladba pochází z pátého alba My Name Is Michael Holbrook, které vyjde 4. října letošního roku. Mika se proslavil v roce 2006 hitem Grace Kelly a Relax, take It Easy.

Taylor Swift - ME!Tove Lo - Glad He's Gone
Švédská zpěvačka Tove Lo vydává nový singl Glad He’s Gone, který pochází z chystaného čtvrtého alba Sunshine Kitty. „Všichni jsme někdy radili kamarádům, jak se rozejít. A všichni taky víme, jak skvělý je to pocit, když váš "spolupachatel" nechá toho idiota daleko za sebou,” přibližuje Tove Lo singl s textem plným sarkasmu.

Billie Eilish - Bury A Friend coverJamie N Commons - Runaway Train (feat. Skylar Grey & Gallant) 
Britský písničkář Jamie N Commons vydává společně se zpěvačkou Skylar Grey a zpěvákem Gallantem singl Runaway Train. Singl je předělávkou stejnojmenné skladby od skupiny Soul Asylum, která získala v roce 1994 Grammy a stala se obrovským hitem. K aktuální verzi byl natočen videoklip, který se zabývá pohřešovanými dětmi.
 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverAndreas Gabalier feat. Arnold Schwarzenegger - Pump it Up
Herec, kulturista, politik, Barbar Conan a Terminator Arnold Schwarzenegger je nyní i rapper. Spolu se zpěvákem Andreasem Gabalierem "nazpíval" motivační song Pump It Up. A vlastně se to i docelá poslouchat :) Zařazujeme ho do playlistu Fitko!

 

Pokáč - Matfyzák na discu
Český písničkář Pokáč v pondělí vydal své druhé album s názevm Úplně levej, které obsahuje 14 songů. Desku uvádí singl a klip Matfyzák na discu, ke kterému autor řekl: „Sám jsem absolventem technické univerzity, takže vím, jaký horor pro nás je sbalit někde holku. A co teprv když ona balí nás! Zastávám názor, že by se o této problematice mělo více mluvit, snad i tento song přispěje k rozšíření dialogu.“

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno