Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 21/2019: Ed Sheeran, Duncan Laurence, OneRepublic, Barbora Poláková a další

24. 5. 2019 · Ondřej Těšínský
Přehrát songy týdne

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Taylor Swift - ME!Ed Sheeran - Cross Me (feat. Chance The Rapper & PnB Rock)
Britský zpěvák Ed Sheeran ohlašuje nové album No.6 Collaborations. Vyjde 12. července a bude kolekcí nových skladeb vytvořených společně s mnoha umělci. Před dvěma týdny vydaný singl “I Don’t Care” s hostujícím Justinem Bieberem je první vlaštovkou z třinácti písňového alba. Další skladba Cross Me s rapery Chance the Rapper a PnB Rock vyšla dnes o půlnoci. 

 

 

Aurora - Animal coverDuncan Laurence - Arcade
Nizozemský zpěvák Duncan Laurence v sobotu vyhrál mezinárodní hudební soutěž Eurovize. Vítězná balada o zlomeném srdci se jmenuje Arcade a nyní vychází jako singl i v České republice. Song produkoval Cenzo Townshend, který v minulosti spolupracoval například se Snow Patrol, U2 nebo Florence + The Machine.

 

Ariana Grande - 7 rings coverOneRepublic - Rescue Me
Americká kapela OneRepublic se vrací s novou písničkou Rescue Me. Jedná se o druhý letošní singl, jenž následuje skladbu Bones. Skupina OneRepublic po slavné éře desky Native či Oh My My experimentuje i nadále s popovějšími a tanečnějšími rytmy. 

 

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverBarbora Poláková a Eva Samková - Poď si
(Ne)nafrněná zpěvačka a herečka a olympijská vítězka polečně natočily song Poď si. Veselý letní videoklip k téhle skladbě se natáčel na Bali. Skladba vychází jako pátý singl z loňského alba Barbory Polákové ZE.MĚ a snowboardistka Eva Samková v něm také zpívá.

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverU-Prag - Perspective
Česká kapela U-Prag vydala po čtyřech letech nové album Some Kind of Music nabité elektronikou a taneční atmosférou. Tohle je první singl Perspective, k němuž vzniká animovaný videoklip v režii ilustrátora a grafického designéra Pavla Fuksy.  

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno