Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 20/2019: Berenika Kohoutová, Poetika, Charli XCX nebo Shawn Mendes

17. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Taylor Swift - ME!Berenika Kohoutová - Dělám stojky
Herečka Berenika Kohoutová vydává svůj první singl Dělám stojky, který produkoval Jiří Burian alias Kapitán Demo. Právě s ním Berenika připravuje i další songy na debutové album, jež vyjde letos v září.

 

 

Aurora - Animal coverPoetika - Múza
Česká skupina Poetika mísící ve své tvorbě pop s hip hopem vydává nový singl Múza, který je předzvěstí připravované druhé desky. Původně tříčlenná kapela před dvěma lety do sestavy přibrala bubeníka a kytaristu. V létě ji můžeme potkat na mnoha fesťácích.

 

Ariana Grande - 7 rings coverCharli XCX - Blame It On Your Love (feat. Lizzo)
Zpěvačka Charli XCX vydává novinku Blame It On Your Love. V písničce hostuje těžkotonážní diva Lizzo. O nové desce, na kterou se čeká od roku 2014 Charli XCX zatím nezveřejnila žádné podrobnosti.

 

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverShawn Mendes - If I Can‘t Have You
Americký zpěvák Shawn Mendes vydává singl If I Can‘t Have You, který napsal společně se Scottem Harrisem (P!nk/Backstreet Boys) a Teddy Geiger (Maroon 5/One Direction/5 Seconds of Summer). Shawn Mendes se proslavil v roce 2017 singly There’s Nothing Holdin‘ Me Back a Stitches.

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverAazar feat. Swae Lee & Tove Lo - Diva
Pařížský producent Aazar vydává společně s americkým rapperem, zpěvákem a členem dua Rae Sremmurd Swaem Lee a švédskou zpěvačkou Tove Lo, známou především díky hitu Habits, singl Diva. K singlu je k pozdějšímu vydání připravený i videoklip, který je ódou na moderní divy všech rozličných forem – od těch nejdrsnějších k těm nejvíc okouzlujícím, od tanečnic až k bojovnicím.

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno