Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 19/2019: Ed Sheeran & Justin Bieber, Carlie Hanson, Of Monsters and Men a další

10. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Taylor Swift - ME!Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care 
Nejpopulárnější zpěvák současnosti Ed Sheeran a kanadský enfant terrible Justin Bieber se potkávají v novém singlu I Don’t Care! 
Hitovka letošního léta? 

 

 

Aurora - Animal coverCarlie Hanson - Back In My Arms
Ještě před necelými dvěma roky pracovala v americkém zapadákově na pokladně drive-thru v McDonaldu. Dnes je osmnáctiletá Carlie Hanson velkým pěveckým objevem. Její příběh je splněným americkým snem a důkazem síly sociálních sítí. Na americkém turné doprovodila Troye Sivana, v Evropě si zahrála s Yungblud, kterému letos v lednu předskakovala i v pražském Futuru. 

Ariana Grande - 7 rings coverAlvaro Soler - La Libertad
Léto klepe na dveře, což je čas na nový rychlý singl španělského zpěváka Alvaro Solera.  Song La Libertad pochází z loňského alba Mar de Colores, stejně jako předešlý singl Loca a loňský megahit La Cintura.

 

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverOf Monsters and Men - Alligator
Islandská kapela Of Monsters and Men vydává singl Alligator, na kterém se jako hlavní zpěvačka objevuje vedlejší vokalistka kapely Nanna - Bryndis Hilmarsdóttir, která je rovněž hlavní autorkou skladby. Jedná se o první nový materiál od vydání alba Beneath The Skin, které vyšlo v roce 2015.

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverNebe - Eso
Havířovská kapela Nebe představuje nový singl Eso. Zároveň skupina oznamuje nepříjemnou novinu. Na začátku května zpěvák Petr Harazin nastupuje na protialkoholní léčbu a proto se ruší všechny letní koncerty. Nebe ale určitě nekončí, v mezičase bude i nadále vydávat hudbu. 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno