Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 14/2019: Xindl X, MikAel, BLACKPINK a další

5. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

A Star Is Born soundtrack coverXindl X - Alenka
Písničkář Xindl X vydává pátý singl z desky Sexy Exity, ve kterém se zamýšlí nad pocitem osamělosti ve světě sociálních sítí. Na 28 listopadu chystá XL koncert ve Fóru Karlín ke svým 40tinám a chystá best of album s dvaceti hity a čtyřmi novinkami. 

 

Aurora - Animal coverMikAel - Air Control
Český zpěvák a hudebník MikAel, který na sebe loni upozornil jiskřivým singlem Easily, vypouští necelé dva měsíce před vydáním jeho debutového alba další singlovou ochutnávku, níž se opírá o trefné metafory popisující vztah muže a ženy. Album Easy vyjde 21.5.2019, kdy ho zpěvák také pokřtí na koncertě v pražském clubu Café V lese.

 

Ariana Grande - 7 rings coverBLACKPINK - Kill This Love
Jihokorejská dívčí kapela BLACKPINK vydává singl Kill This Love, který pochází ze stejnojmenného EP. Skupina je složená ze čtyř zpěvaček, tanečnic a módních ikon Jisoo, Jennie, Lisy a Rosé. Od roku 2016 redefinují hranice K-popu, který si v posledních letech získává čím dál tím větší oblibu u posluchačů po celém světě. Zabodovaly zejména se singlem DDU-DU DDU-DU.

Billie Eilish - Bury A Friend coverFLETCHER - Undrunk
Americká zpěvačka FLETCHER vydává singl Undrunk. Produkce singlu se ujal Malay (Frank Ocean/Lorde/Sam Smith). 
FLETCHER pocházející z New Jersey vystudovala prestižní Clive Davis Institute for Recorded Music na newyorské univerzitě. Po studiích začala nahrávat vlastní písně a natáčet k nim videoklipy, které prozatím nasbíraly přes 100 milionů zhlédnutí. 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverFlorida Georgia Line feat. Jason Derulo - Women
Americké country duo Florida Georgia Line vydává ve spolupráci s americkým zpěvákem Jasonem Derulem singl Woman, který pochází z jejich čtvrtého alba Can’t Say I Ain’t Country, které vyšlo v únoru letošního roku. Jejich debutový singl z roku 2012 Cruise, který zůstává jejich nejpopulárnějším songem, byla pionýrem nového stylu bro-country, které spojuje prvky rocku a hip hopu a textově pokrývá témata jako večírky, pití, řízení „trucků“ a romantická vzplanutí. Duo v minulosti spolupracovalo například s Bebe Rexhou na jejím singlu Meant To Be.

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno