Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 10/2019: John Newman, Kryštof, Sebastian nebo Robin Mood

8. 3. 2019 · Ondřej Těšínský
Čti a poslouchej!

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

A Star Is Born soundtrack coverKryštof - Nesmím zapomenout (Mámě)
Den matek sice letos vychází na 12. května, ale už dnes 8. března slavíme Mezinárodní den žen, což kapela Kryštof zvolila jako příležitost k vydání dalšího singlu. Jde o píseň, která vyšla coby novinka na jejich kompilaci Best of 25 už v červnu 2017. Na úplně nový materiál z pera Richarda Krajča zatím fanoušci čekají...

 

Aurora - Animal coverSebastian - Rub a líc
Zpěvák Sebastian se vrací po úspěšné operaci hlasivek, kterou prodělal v listopadu, opět na pódia. Jeho nový singl Rub a líc je o síle lidského pouta a o tom, že projevit lásku a respekt lze bez ohledu na věk nebo zdravotní handicap. Během března slibuje vydat ještě další singl s videoklipem a fanoušci se mohou brzy těšit i na milostný duet. 
 

Ariana Grande - 7 rings coverRobin Mood - Zločin
Liberecký zpěvák a kytarista, který si loni řekl o pozornost písničkami Na Měsíc a Gravitace, vydává novinku Zločin. Robin Mood je zároveň kytaristou v populárních Eddie Stoilow a producentem řady cizích nahrávek. Jeho nejbližším spolupracovníkem je Kenny Rough, kumpán z města pod Ještědem a dvorní DJ a producent libereckého rapového krále Paulieho Garanda. 
 

Billie Eilish - Bury A Friend coverJohn Newman - Feelings
Interpret megahitu Lome Me Again a majitel jednoho z nejvýraznějších hlasů zpěvák John Newman vydává nový singl Feelings. Vrací se po pauze vynucené vážnou nemocí. V květnu 2012 mu lékaři našli nádor na mozku, který mu následně vyoperovali a zpěvák musel podstupit dlouhou léčbu. Na novém songu spolupracoval s kolektivem BLNK ve Švédsku, který stojí například za hitem Paris od Chainsmokers.

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverDaddy Yankee feat. Snow - Con Calma
Portorický rapper, král reggateonu a autor hitu Gasolina (2005) Daddy Yankee vydává singl Con Calma. Song je remakem Snowova dnes už kultovního hitu Informer z roku 1992. 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno