Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 1/2019

4. 1. 2019 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

The Silver Spoons, Rybičky 48, Michal Hrůza, Lety Mimo nebo Rudimental...

Přehrát songy týdne

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

The Silver Spoons - He's Got My Money Now

Horký objev české scény, o kterém letos určitě ještě uslyšíme. Singl He's Got My Money Now natočila pražská kapela na jaře 2018 v Los Angeles s americkým producentem Danny Saberem (na jehož honorář a letenky do USA jim přispěli fanoušci na HitHitu) a v prosinci ho vypustila do světa i s klipem, v němž si zahrál Richard Genzer. Píseň zazněla také ve filmu Po čem muži touží a aktuálně vede Music Chart Evropy 2. Kapelu založil v roce 2014 zpěvák Augustine Dunn spolu se dvěma bratry a sestrou. Bratry postupně nahradili a doplnili jiní muzikanti, sestra Sarah s bandem dál zpívá vokály. Rodiče sourozenců Dunnových se do ČR pristěhovali začátkem tisíciletí z Velké Británie. V roce 2019 chstají The Silver Spoons vydat debutové album a něco nám říká, že se tihle "čeští The Strokes" stanou objevem roku.

Rybičky 48 - Na první dojem

Singl z podzimního dvojalba Rybiček 48 Best Fuck Off/ Pořád nás to baví, který kapela vypustila do světa 1. ledna 2019 a máme ho prý brát jako jejich novoroční projev. V songu, k němuž točili klip na velkých koncertech v brněnské hale Vodova a pražské velké Lucerně, si Kuba Ryba a spol neberou servítky vůči českému premiérovi i prezidentovi...  

 

Michal Hrůza - Nad světem (Nezapomínej)

Píseň z filmu režiséra Davida Baldy Narušitel, který má v kinech premiéru 24. ledna. Skutečný osud českého letce, který se v touze po svobodě rozhodl pro riskantní útěk ze socialistického Československa na západ, ožívá i v novém videoklipu k tomuhle novému singlu Michala Hrůzy. 

 

Lety Mimo – Civilizační

Nový singl kapely Lety Mimo z připravovaného alba, které vyjde 17. ledna pod názvem Civilizace 3000. Křest proběhne 3. dubna v pražském klubu Futurum. Více o albu, jeho vzniku i kapele Lety Mimo se dozvíš od frontmana Lookyho v našem pořadu V náladě!

 

Rudimental feat. Rita Ora - Summer Love

Po hitovce These Days se britský projekt Rudimental hlásí s novým singlem Summer Love z připravovaného alba Toast To Our Differences, které vyjde 25. ledna. 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno