Youradio

Menu

Skvělá zpráva: Machine Gun Kelly a Travis Barker spolu skládají nové písně

12. 11. 2020 · James Cunningham

Hudební tandem Machine Gun Kelly-Travis Barker nám zřejmě hodlá představit další várku pořádných hitů. Bývalý bubeník kapely blink-182 na Twitteru uvedl, že s blonďatým rapperem skládal další písně ve studiu. 

Přehrát Machine Gun Kellyho

Hvězdný bubeník Travis Barker chce s rapperem a rockerem Machine Gun Kellym zřejmě nadále spolupracovat. Bývalý člen kapely blink-182 hrál důležitou roli v letošním projektu Tickets To My Downfall, jenž dobyl prestižní hitparádu Billboard 200. Barker na Twitteru prozradil, že s MGKem opět zavítali do studia a rychle tam nahráli tři nové písničky. Pokračování alba Tickets To My Downfall se asi rychle rýsuje!

Machine Gun Kelly s pop punkovou deskou Tickets To My Downfall sice zariskoval, ale vyplatilo se mu to. Třiatřicetiletému rapperovi se vůbec poprvé v kariéře podařilo dosáhnout na přední příčku hitparády ve Spojených státech. Autor hitu Hollywood Whore sice momentálně nemůže s novou deskou vyrazit na koncertní turné, ale aspoň má čas na to, aby zapracoval na novém hudebním materiálu.

Jsme zvědaví na to, co nám MGK a Travis Barker opět nachystají!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno