Youradio

Menu

Skupina OneRepublic vydává nový singl Rescue Me! Co mu říkáte?

18. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Americká kapela OneRepublic se vrací s novou písničkou Rescue Me. Jedná se o druhý letošní singl od tohoto hudebního uskupení a fanoušci natěšeně čekají na zprávy o připravované páté desce - dočkáme se jí už letos?

Přehrát OneRepublic

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Skupina OneRepublic po slavné éře desky Native či Oh My My experimentuje nadále s popovějšími a tanečnějšími rytmy. Právě tyto dva hudební žánry se projevují na novém singlu Rescue Me, jenž následuje úspěšnou písničku Bones. Skladba Rescue Me je pátým singlem, který kapela vydala po desce Oh My My, a tak se zdá, že bychom se mohli dočkat nové desky už letos.

Kapela OneRepublic sice letos zahraje na hrstce koncertů mezi květnem a září, ale neplánuje žádné delší turné - dolazení posledních písniček na nové desce je pro americkou kapelu zřejmě momentálně nejdůležitější prioritou. 

Hudební klip k novému singlu Rescue Me se odehrává v duchu seriálu Stranger Things. Tříapůlminutové video sleduje mladého kluka, jak se pomocí tance a nadpřirozenými schopnostmi snaží zneškodnit starší děti, které ho šikanují. Mrkněte na zajímavý klip níže - co si o něm myslíte?

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno