Youradio

Menu

Skupina Little Mix bude moderovat prestižní hudební večírek MTV EMAs

20. 10. 2020 · James Cunningham

Je to oficiální: Letošní vydání prestižního hudebního večírku MTV European Music Awards (nebo-li MTV EMAs) bude moderovat britská skupina Little Mix! Čtyřčlenné hudební uskupení v listopadu vydá novou desku Confetti. 

Přehrát skupinu Little Mix

Navzdory koronavirové pandemii zažívá skupina Little Mix letos nabitý rok! Autorky hitů Salute, Shout Out To My Ex či Wings v roce 2020 rozjely vlastní pěveckou soutěž a pracovaly na nové desce Confetti. Nyní mají Leigh-Ann Pinnock, Perrie Edwards, Jade Thirlwall a Jesy Nelson další dobrou zprávu pro svoje fanoušky: 8. listopadu totiž budou moderovat večírek MTV EMAs! 

Letošní slavnostní hudební akce se bude nejspíš lišit od předchozích verzí kvůli bezpečnostním opatřením proti šíření koronaviru. Účinkující interpreti tak budou vystupovat prostřednictvím videa. Jak ale v srpnu předvedla Lady Gaga na udělování cen MTV VMAs, i za těchto podmínek se dá předvést parádní koncert!

Datum letošního udělování cen MTV EMAs vychází pro Little Mix nesmírně vhod. Prestižní hudební galavečer se totiž koná pouhé dva dny poté, co skupina vydá novou desku Confetti. Dá se proto očekávat, že nám zpěvačky předvedou hity z nové desky spolu s nějakými oblíbenými hity. Máme se na co těšit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno