Youradio

Menu

Shawn Mendes a Camila Cabello bodují s novým společným singlem Señorita! Co mu říkáte?

24. 6. 2019 · James Cunningham

Nová zamilovaná skladba je natolik přesvědčivá, že si mnozí fanoušci začali myslet, že Shawn Mendes a Camila Cabello spolu randí. Kanadský fešák a kubánsko-americká zpěvačka v minulosti spolupracovali například na singlu I Know What You Did Last Summer. Co říkáte novému singlu Señorita?

Přehrát singl Señorita

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Shawn Mendes nachystal svým fanouškům pořádné překvapení před zahájením severoamerické části svého celosvětového turné: nový singl s Camilou Cabello!

Písnička Señorita číší latinskými rytmy a romantikou - je zkrátka perfektní pro letní dny trávené s drahou polovičkou. Je to druhý singl, který nám letos nabídl rodák z Toronta. Kanaďan po skvělé loňské desce rozhodně nechce zpomalovat. Představí nám nové album ještě letos?

Spolupráce se zpěvačkou Camilou Cabello evidentně Mendesovi vyhovuje. Úspěch singlu Señorita ovšem znamená i to, že se opět šíří spekulace o možném vztahu mezi těmito dvěma hudebníky.

Autor hitu In My Blood v minulosti několikrát uvedl, že jsou pouze dobří kamarádi a nic víc za tím nestojí. Zpěvák si svoje soukromí celkem pečlivě hlídá a radši za sebe nechává mluvit svojí hudbu. Když po celém světě vyprodává areny plné nadšených fanoušků, tak si to rozhodně může dovolit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno