Youradio

Menu

Rybičky 48 představují nový videoklip k singlu Muži!

16. 1. 2020 · Barbora Koubová

 Kapela Rybičky 48 natočila klip ze skupinové terapie a tvrdí, že v každém muži zůstává část kluka. Fanouškům rozdá certifikáty o absolvování Rockové maturity a své osmnácté narozeniny s nimi oslaví na největší show své kariéry. Projektem Rockový katapult si navíc připomene svou cestu z klubů do koncertních hal a podá pomocnou ruku začínajícím kapelám.

Přehrát Rybičky 48 - Muži

Skupina Rybičky 48 vstupuje do osmnáctého roku svého fungování. Tento rok bude zásadní, plný oslav, velkých halových koncertů. Nejdříve skupina představí svoji singlovou a klipovou novinku, nazvala ji krátce a zcela výstižně – Muži. Nový videoklip Muži volně navazuje na hit Ženy, vydaný před dvěma lety. Nyní se kluci z kapely pokusili podívat do duše muže. A jak to tak bývá, ke vzniku nového singlu přispěla náhoda.

„Písnička Muži vznikla velkou náhodou. Měli jsme točit reportáž pro jednu televizi a chtěla po nás, abychom v ní ukázali, jak vzniká písnička ve zkušebně. Nechtělo se nám to předstírat, a tak jsem večer před natáčením napsal tuhle věc. Byla z těch, které jsou hotové za pět minut, až mám pocit, že jsem ji nepsal já. Písničku jsme zkusili na první dobrou a byla vlastně hned hotová,“ říká Kuba Ryba.

Novinka Muži zazní v premiéře na každém z pouhých pěti samostatných koncertů, které letos skupina odehraje. Na jarní čtyři Rockové stužkováky naváže Rockovou maturitou 28. listopadu 2020 v O2 areně v Praze. Kromě koncertní show a speciálního playlistu dostanou fanoušci na prvních čtyřech halových akcích skutečné stužky, jak to většina zná ze stužkováků a maturitních plesů. Majitelé stužek, kteří dorazí i do O2 areny, obdrží certifikát o absolvování Rockové maturity a taky jako jediní budou mít možnost setkat se s kapelou.

Kompletní rozpis koncertů kapely Rybičky 48 si můžete prohlédnout níže.

  • 14. února 2020 – Pardubice, hala Enteria Arena
  • 21. února 2020 – Plzeň, hala TJ Lokomotiva
  • 29. února 2020 – České Budějovice, Výstaviště
  • 6. března 2020 – Brno, Výstaviště
  • 28. listopad 2020 – Praha, O2 arena

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno