Youradio

Menu

Rozvod roku? Manželka rappera Kanye Westa podala oficiální žádost o zrušení manželství

24. 2. 2021 · Barbora Koubová

Americká televizní hvězda Kim Kardashian požádala po téměř sedmi letech manželství s rapperem Kanyem Westem o rozvod. Informovaly o tom weby TMZ a Variety, podle nichž se pár rozvádí v dobré víře a nečekají se proto soudní spory ohledně podmínek rozchodu. West v roce 2020 neúspěšně kandidoval na prezidenta, podle serveru BBC získal asi 60.000 hlasů z celkových více než 158 milionů odevzdaných lístků.

Přehrát Kanye West

Kardashian se proslavila v televizní reality show, která sleduje život její rodiny. Vdaná byla celkem třikrát, poprvé za basketbalistu Krise Humphriese, podruhé za hudebního producenta Domana Thomase. S Westem má čtyři děti, o něž se podle médií budou po rozvodu starat střídavě.

West je proslulý svým častým kontroverzním chováním a výroky. V minulých letech byl horlivým stoupencem exprezidenta USA Donalda Trumpa, s nímž se v roce 2018 setkal v Oválné pracovně. Loni však oznámil, že republikána již nepodporuje a zahájil vlastní prezidentskou kampaň. Jeho tým však v řadě států podal příliš pozdě patřičné přihlášky, v New Jersey byl pak rapper ze kandidátské listiny vyřazen kvůli podezření, že jím najatá firma zfalšovala podpisy na petici podporující jeho kandidaturu. West se nakonec objevil na kandidátkách ve 12 z 50 amerických států. Po volbách však naznačil, že plánuje zkusit své štěstí znovu za čtyři roky.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno