Youradio

Menu

Rocková partička Sendwitch natočila během karantény videoklip a plánuje live stream!

5. 5. 2020 · Barbora Koubová

Rocková parta Sendwitch natočila videoklip během karantény. Klip ke skladbě Mezi náma, jejíž text vychází z nepovedeného vztahu frontmana kapely, natáčeli během karantény ve studiu u Thoma Frödeho z Imodia. Kapela má v plánu odehrát 10. 5. live stream svého koncertu z KD Loučeň.

"S Thomem jsme se dlouho neviděli, když jsme ho přijeli navštívit, rovnou jsme si řekli, že u něj i natočíme klip," vysvětluje s nadsázkou zpěvák kapely Daniel Černý. Produkci songu samotného měl v režii Martin Hollandr, který singl nejen nahrával, ale i mixoval a masteroval.

Kapela má v plánu odehrát 10. 5. live stream z KD Loučeň, který chce pojmout ve velkém, a to včetně světel i CO2 show. "Bude to náš druhý a nejspíš i poslední live stream. Jsme rádi, že se v téhle složité době dostaneme k lidem alespoň přes obrazovky," dodává Daniel. Hostem live streamu bude písničkář Láska, který je i součástí plánovaného podzimního turné. Stejně jako mnoho jiných kapel odehrají i Sendwitch v nových podzimních termínech turné, které měli v plánu původně letos na jaře. Dalšími hostem tour bude kapela Maniac. 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno