Youradio

Menu

Rihanna je nejbohatší zpěvačkou světa! Kolik činí její celkové jmění?

16. 5. 2020 · James Cunningham

Je to oficiální: Rihanna je nejbohatší zpěvačkou této planety! Novinku potvrdil nový žebříček týdeníku The Sunday Times.

Přehrát zpěvaču Rihannu

Britský deník The Sunday Times vydal každoroční žebříček nejbohatších hudebníků a sportovců. Prestižní The Sunday Times Rich List letos prozradil, že hudební svět má novou královnu. Je jí Rihanna!

Rodačka z Barbadosu má větší jmění, než kterákoliv jiná zpěvačka na světě. Kolik přesně činí? Neskutečných 468 milionů liber, což je v přepočtu přes 14,5 miliardy Kč! To přesahuje celkové jmění Madonny (462 milionů liber), Céline Dion (365 milionů) či Beyoncé (325 milionů).

V minulých letech si Rihanna vylepšila finanční situaci především díky povedeným komerčním projektům mimo hudební svět. V roce 2017 představila zpěvačka vlastní značku kosmetiky Fenty Beauty a o rok později rozjela i firmu Savage X Fenty, která vyrábí spodní prádlo. Autorka hitu Umbrella prý ve firmě Fenty Beauty vlastní 15 % podíl, jehož celková hodnota aktuálně činí zhruba 351 milionů liber.

Podle jednoho z tvůrců žebříčku Roberta Wattse je Rihanna prototypem nového typu celebrity. „Rihanna vyrostla v těžkých podmínkách na Barbadosu, ale byla cílevědomá a pracovitá,“ vysvětluje původ úspěchu slavné zpěvačky Watts.

Zdá se, že tyto dvě vlastnosti Rihanně nadále slouží skvěle!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno