Youradio

Menu

Rihanna je nejbohatší zpěvačkou na světě

5. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Rihanna je podle deníku Forbes nejbohatší zpěvačkou na světě, a to nevydala desku od roku 2016! Autorce hitového singlu Work mimořádně vyšly projekty s vlastní značkou spodního prádla a make-upu. Zejména díky těmto projektům dosahuje celkové jmění Rihanny stovek milionů dolarů.

Přehrát Rihannu

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Z rodačky z Barbadosu se v posledních dvou letech stala jedna z nejúspěšnějších podnikatelek na světě. Podle magazínu Forbes činí celkové jmění Rihanny až 600 milionů amerických dolarů - to je víc, než například Madonna (570 milionů), Céline Dion (450 milionů) či Beyoncé (400 milionů).

Slavná zpěvačka se od vydání své poslední desky Anti naplno posunula do světa spodního prádla a osobní péče. Její firmy Savage X Fenty a Fenty Beauty se v prvním roce své existence chlubí obrovským komerčním úspěchem a zpěvačka se od těchto projektů nehodlá v nejbližší době odtrhnout.

Rihanna si podnikatelství vyloženě užívá - v nedávném rozhovoru uvedla, že pro ní nejsou hlavním přínosem peníze, ale spíš pocit osobního štěstí a naplnění. Slavná zpěvačka chce spolu s prestižní francouzskou módní značkou LVMH představit ještě sadu oblečení. Zdá se, že zpěvačku na pódiu ještě nějakou dobu neuvidíme!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno