Youradio

Menu

Richard Krajčo složil písničku pro Karla Gotta! Jak se vám líbí?

3. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Tomu říkáme hvězdná sestava - zpěvák kapely Kryštof složil písničku pro Karla Gotta! Božský Kája ji zpívá po boku své dcery, Charlotte Elly. Singl Srdce nehasnou bude tvořit součást rozsáhlé kolekce největších hitů Karla Gotta, jež vyjde měsíc před jeho osmdesátými narozeninami. 

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

K nadcházejícímu významnému životnímu jubileu našeho nejúspěšnějšího zpěváka populární hudby vyjdou hned dvě speciální kolekce, mapující nejoblíbenější písně z průběhu šesti dekád jeho oslnivé hudební kariéry.

Připravované výběrovky vyjdou ve dvou kompletech: Karel Gott  80/ 80 – Největší hity 1964–2019 na 4CD a zároveň v exkluzivním 15CD-boxu pod názvem Karel Gott Singly – 300 písní z let 1962–2019. Díky bohaté kariéře podávají oba komplety jasný důkaz, jak byl a stále je Karel Gott důležitý pro českou hudbu.

Hudební dárek pro všechny příznivce Karla Gotta vyjde přesně měsíc před jeho osmdesátinami – tedy 14. 6. 2019. 

Mezi slavnými singly, které vznikaly v průběhu celé Gottovy kariéry, se objeví i novinka v podobě překvapivého spojení Karla Gotta s hitmakerem Richardem Krajčem coby autorem nové písně Srdce nehasnou.

Je to vůbec poprvé, kdy se Krajčo rozhodl napsat píseň pro někoho jiného než pro svoji úspěšnou kapelu. Finální podobu písně doladil s Petrem Harazinem ze skupiny Nebe a vznikl tak mimořádný duet pro Karla Gotta a jeho dceru Charlotte Ellu. Poslechněte si nový singl Srdce nehasnou níže!

 

 

Poslechni si nový singl

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno