Youradio

Menu

Rapper Lil Nas X vydal úryvek nového singlu: Bude tak úspěšný, jako Old Town Road?

9. 11. 2020 · James Cunningham

Americký rapper Lil Nas X připravuje svůj první singl za více než rok! Autor virálního hitu Old Town Road uvedl, že nová skladba Holiday vyjde už v pátek. 

Přehrát Lil Nas Xe

Jednadvacetiletý umělec Lil Nas X je zpět! Mladý rodák ze státu Georgie už poutá na svůj první singl od roku 2019. Skladba nese název Holiday a podle krátkého klipu se zdá, že bude mít vánoční tématiku. Těšíme se na něj.

Lil Nas X chce zřejmě tímto singlem navázat na senzační úspěch remixu písně Old Town Road. Virální hit z roku 2018 čelil prestižní singlové hitparádě Billboard rekordních 19 týdnů. 

Od té doby vydal Lil Nas X ještě dva povedené hity: Panini a Rodeo. Tyto písně se ovšem vysněné rekordní metě na hitparádě Billboard zatím nepřiblížily. 

Nová skladba Holiday vyjde už v pátek tento týden. Zatím není jasné, zda tvoří součást většího alba. Mladý interpret si ale smazal většinu fotek z Instagramu, což občas bývá znamení, že chce začít novou kariérní etapu. Uvidíme, co nám Lil Nas X v následujících dnech a týdnech připraví za překvapení!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno