Youradio

Menu

Rapper J. Cole poprvé prozradil detaily o svém osobním životě. S manželkou mají prý dva syny!

25. 7. 2020 · James Cunningham

Americký rapper J. Cole se poprvé veřejně svěřil s detaily o svém osobním životě. Pětatřicetiletý rapper v rozsáhlém textu prozradil, že s manželkou Melissou Heholt vychovávají dva syny.

Přehrát J. Cola

Ve světě rapové hudby patří J. Cole k umělcům, kteří si pečlivě hlídají svoje soukromí. Pětatřicetiletý rapper nevyhledává televizní kamery, ani není příliš sdílný na sociálních sítích. Když už o sobě totiž něco prozradí, chce to udělat po svém.

Autor hitu Deja Vu nyní fanouškům představil dlouhý text, v němž popisuje detaily o svém osobním životě. Cole například popsal, jak se během pobytu na univerzitě skoro stal profesionálním basketbalistou. Na závěrečný trénink ovšem nedorazil, jelikož si uvědomil, že se chce stát rapperem.

J. Cole rovněž uvedl, že se mu během posledních čtyř let narodili dva synové. Rapper uvedl, že nejprve těžce kombinoval profesionální povinnosti s osobním životem, ale po čtyřech letech praxe to momentálně zvládá o něco líp.

A jaké má představy o své budoucnosti? „Je ještě spousta věcí, které bych chtěl stihnout než skončím,“ píše rapper. Co to může být? To se nejspíš v následujících měsících dozvíme!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno